виж всички

Животът е вкусен

(14.04.2014)
Животът е вкусен

Ути Бъчваров излиза от кухнята
Кухнята вече е тясна за Ути Бъчваров, който след 20 успешни години „Бързо, лесно, вкусно“ се впуска в изцяло различен проект-симпатичният  водещ стъпва на снимачната площадка на собствено шоу.
В новото си предаване „Животът е вкусен“,  Ути ще отвори вратите на своя „дом“ за приятели и познати: популярни актьори, музиканти, писатели, пътешественици и много други интересни личности.
Всеизвестно е, че Ути е кулинарен виртуоз, но малцина знаят, че той е утвърден пътешественик и приключенец. Предаването ще ни пренесе на най-екзотични места, сред които плаващите пазари на Бангкок, ще ни качи на върха на Фуджи, ще ни покаже Шири Ланка от близо и ще ни потопи в цветовете и ритъма на Индия.
Предаването също ще включва и дискусии за позабравените семейни ценности, любопитни видеа от първите дни на млади семейства в новите им домове и забавни репортажи от пътуващата кухня на  Ути. 
Екипът на предаването, начело с Ути ще отговаря на зрителските писма чрез видео материали и демонстрации в студиото.
Феновете на кулинарията също не трябва да бъдат разочаровани, защото предаването ще включва и изключителни рецепти за вечеря, които всеки може да приготви  у дома, бързо и лесно.
„Животът е вкусен“  ще има неочаквани и интересни гости, както и разнообразни рубрики, преплетени в спонтанни и естествени разговори между приятели, малко преди вечерята в студиото да бъде сервирана.
Предаването започва на 19 април и ще се излъчва всяка събота от 18:00 до 19:00 ч по БНТ.