Начало \  Рецепти
Рецепти от потребители

Искам да сготвя

Резултати (3)
  • Oсолено месо от сьмгово рагу
    20
    ноем
    2012

    В съд слагаме няколко слоя хартиени салфетки. По съвет на мой познат (Любо Дончев от град Пловдив) върху салфетките се поставя парче плат /тензух/. Следва осоляващата смес + захар. Поръсваме месото със спуканите зърна черен пипер, бахар, зърната бял синап, зърната сушена боровинка и зърната хвойна. Покриваме с другото парче плат, отново осоляваме. Стягаме с конец и прибираме на

  • Панирано филе от пангасиус
    20
    ноем
    2012

    Оставяме да престои така поне 16 минути, за да поеме рибата ароматите и сервираме веднага с мек хляб и питие по избор на консуматорите.

  • Пица с пушена сьомга
    15
    авг
    2012

    Пица с пушена сьомга

    (Ястия с риба)

    Вкусна пица с риба