Начало \  Рецепти
Рецепти от предаването

Искам да сготвя

Резултати (56)
  • Зелена салата с пилешко,доматен дресинг и нахут-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-08.09.2015 г.
    08
    септ
    2015

    ЗЕЛЕНА САЛАТА С ПИЛЕШКО, ДОМАТЕН  ДРЕСИНГ И НАХУТ

    Време за приготвяне: 15 мин

    Нужните продукти:
    200 г пилешко месо – бон филета
    Микс от зелени салати
    ½ кг домати или чери доматчета
    1 консерва нахут
    За дресинга:
    50 г майонеза
    100 г кисело мляко
    1 ч.л. сусамов тахан
    50-60 г сушени домати в зехтин
    2 филета аншоа
    1 с.л. нахут
    1 лимон
    Зехтин
    сол

    Начин на приготвяне:
    Нарежете филенцата на по-малки парчета, поръсете ги със сол, черен пипер и малко олио, след което ги запържете в тиган, като ги търкаляте от време, за да се изпържат от всички страни. Извадете ги от тигана и ги изсипете върху алуминиево фолио,поръсете ги с лимновов сок и без много да ги завивате ги оставете настрана.
    Измийте добре зелените салати, накъсайте ги и, ако имате центрофуга, добре ги подсушете.
    Изсипете всичко в голяма купа, посолете и поръсете с лимонов сок.
    Добавете половината от разполовените чери домати /ако са големи им махнете семето, ако са чери ги разполовете/ и нахута, който добре сте измили и сте си оставили 1 с.л. за дресинга.
    За да направете дресинга най-добре в мензура сложете 3-4 сушени домата и 1 с.л. от овкусеният зехтин, в който са стояли. Добавете вътре тахана, 1 с.л. от измитият нахут, филенцата аншоа, лимонов сок, настъргана кора от лимон, майонезата и 1-2 с.л. кисело мляко.
    Пасирайте и, ако има нужда, добавете още мляко, за да получите лека и почти течна консистенция на дресинга. Овкусете със зехтин и сол.
    Филенцата овкусете с дресинга.
    Точно преди да сервирате, поръсете салатата с малко сол, разбъркайте с останалия измит нахут, залейте с дресинга, без да я „удавяте“ и отгоре за прелест сложете пилешките филенца.




  • Дзадзики с тиквички-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-07.09.2015 г.
    07
    септ
    2015

    Нарежете тиквичките на тънки лентички със специална белачка, до семките, те не трябва да влизат.
    Загрейте малко зехтин в тиган на котлона, запържете в него 2-3 скилидки смачкан чесън, заедно с обелките. Добавете семена от копър и на тих огън ги запържете.
    След това извадете чесъна и прецедете зехтина.
    След това сложете тиквичките, набързо ги обърнете в тигана и изключете котлона.
    Оставете ги да изстинат. Не слагайте сол.
    Направете млечния сос като разбъркате гъстото кисело, изцеденото мляко и майонезата. Сложете наситнени запържените скилидки чесън, пресен копър и джоджен, сол, лимонов сок, настъргана кора от лимон.
    Изсипете тиквичките в купа, полейте ги със зехтина и ги разбъркайте.
    Залейте ги със соса.
    Отгоре поръсете с препечени на сух тиган орехови ядки, слънчогледови и тиквени семки.


  • Студена салата с кус-кус и мастика-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-28.05.2015 г.
    28
    май
    2015

    СТУДЕНА САЛАТА С КУС-КУС И МАСТИКА

    Време за приготвяне: 30 мин

    Нужните продукти:
    ½ пакет паста кус-кус
    1 краставица
    2 домата
    1 връзка пресен лук
    ½ връзка магданоз
    50 мл мастика
    2-3 с.л. зехтин
    2 с.л. каперси
    2-3 филенца аншоа
    Щипка захар
    1- 2 с.л. оцет
    Сол и черен пипер
    1 лимон
    Листа зелена салата за сервирането

    Начин на приготвяне:
    Сварете кус-куса в подсолена вода, измийте го със студена вода и го отцедете.
    Сложете го в купа и овкусете със сол, черен пипер и зехтин.
    В това време обелете краставицата, махнете семето и я нарежете на дребни кубчета.
    Махнете семките и на доматите и също ги нарежете на ситно.
    Пасирайте семето от краставиците и доматите,  като добавите сол, мастика, черен пипер. Накиснете краставиците и доматите в тази смес да се овкусят.
    В тиган на котлона направете дресинга като изварите мастиката със оцета и захарта, добавете наситнени каперси, аншоа, щипка захар и зехтин. Охладете.
    Към кус-куса добавете наситнени зелен лук и магданоз, маринованите в мастика краставици и домати и дресинга. Разбъркайте хубаво.
    Поръсете с лимонов сок и сол на вкус.
    Сложете лист салата във всяка чиния за сервиране. Върху него обърнете кус-куса, сложен в кръгла купичка.
    Сервирайте салатата с резен лимон отстрани.

  • Студена оризова салата със спанак и авокадо-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-20.05.2015 г.
    20
    май
    2015

    СТУДЕНА ОРИЗОВА САЛАТА СЪС СПАНАК И АВОКАДО

    Време за приготвяне: 25 мин

    Нужните продукти:
    200 г ориз
    1 с.л. семена от слънчоглед
    1 с.л. тиквени семки
    2 с.л. сурови цели бадеми
    20 г масло
    ½  ч.л. пушен пипер
    1 тиквичка
    1 авокадо
    1 връзка пресен лук
    100 г спанак
    50 мл зехтин
    1 лимон
    1 с.л. мед
    Листа прясна мента
    Различни кълнове
    Сол

    Начин на приготвяне:
    Сварете ориза като паста в подсолена вода, измийте го със студена вода, отцедете го и го изстудете. Оставете го в купа.
    Запечете семките в сух тиган на среден огън, докато се стоплят за 1-2 мин, без да се препичат, за да се запазят всичките им полезни свойства. Извадете ги от тигана и ги оставете да изстинат.
    В същия тиган запържете бадемите с масло или зехтин и малко пушен пипер. Оставете ги да изстинат и ги прибавете ги към охладения ориз.
    Махнете семките на тиквичката я нарежете на ленти,около 1-2 см, оставете да я да се отцеди от излишната вода.
    Нарежете авокадото и перата от пресния лук.
    Добавете тиквичката, авокадото, лука, спанака и кълновете в купата.
    Направете дресинг, като разбъркате настъргана лимонова кора, лимоновия сок, зехтина и меда и наситнена мента. Полейте салатата с дресинга и я овкусете със сол на вкус.
    Сервирайте с клонче прясна мента.

  • Салата с леща и тиквички-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-13.05.2015 г.
    13
    май
    2015


    САЛАТА С ЛЕЩА И ТИКВИЧКИ

    Време за приготвяне: 40 мин

    Нужните продукти:
    250 г леща
    2 тиквички
    100 г пресен спанак
    1 връзка пресен чесън
    1 глава червен лук
    200 г чери домати
    2 с.л. зехтин
    1 с.л. балсамов оцет
    1 с.л. пълнозърнеста горчица
    1 с.л. мед
    2 ч.л. мащерка
    ½ ч.л. кимион
    50 г сирене гауда и кашкавал
    1-2 с.л. тиквени семки
    Сол и черен пипер
    Свински пържоли по желание

    Начин на приготвяне:
    Сварете лещата в подсолена вода.
    Изпечете по желание свински пържоли- поръсете с черен пипер и намажете със зехтин, сложете ги на барбекю най-напред на силната скара, след това на горната по-слабата до пълната им готовност/ако нямате барбекю, може да ползвате оребрен тиган/.
    Нарежете тиквичките по средата по дължина, намажете ги с олио или зехтин, поръсете ги леко със сол, захар и прясна мащерка и ги изпечете на барбекю.
    Пресния чесън също може да се изпече на барбекюто, след това да се нареже на ситно.
    След това го оставете заедно с тиквичките да изстинат, въпреки че някои предпочитата тази салата топла.
    Отцедете лещата, изплакнете я със студена вода, пак отцедете и я сложете в купа.
    Добавете нарязани тиквичките и чесъна и листа пресен спанак.
    Направете дресинга като смесите оцета, зехтина, горчицата, меда, кимион, мащерка и сол, ако стане гъст добавете съвсем малко вода.
    Полейте с него салатата и хубаво я разбъркайте.
    Чери доматите разрежете на половинки и добавете в купата.
    Нарежете червения лук на тънки шайбички и сложете и него.
    Запечете тиквените семки на сух тиган. Сиренето нарежете на кубчета.
    Поръсете салатата с тиквени семки и сирене.
    Сервирайте я към изпечени на барбекю пържоли.



  • Салата панцанела-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-27.04.2015 г.
    27
    апр
    2015

    САЛАТА ПАНЦАНЕЛА

    Време за приготвяне: 15 мин.

    Нужните продукти:
    1 консерва домати
    2 пресни домата
    1 краставица
    1 глава червен лук
    60 мл винен оцет
    1 скилидка чесън
    Морска сол
    Захар
    Зехтин
    1 връзка левурда
    1/2 хлебче багета
    Сол

    Начин на приготвяне:

    Разрежете хляба по дължина. Поръсете го със сол и зехин, подправете с микс рустика или други подправки по избор. Изпечете във фурна или на скара.

    Сложете доматите от консерва в цедка да им изтече сока.

    В хаванче счукайте сол, чесън, захар и оцет. Изсипете сместа в купа и добавете доматите. Овкусете със зехтин, черен пипер, лют пипер. Разбъркайте.

    Нарежете лука на лунички, а левурдата на ситно и ги сложете в купата.
     
    Добавете нарязани пресни домати и краставица.
    Хубаво разбъркайте.
    Нарежете препечения хляб, подредете го отстрани и отгоре на салатата и сервирайте.


  • Азиатска салата с пилешко и зелен фасул-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-31.03.2015 г.
    31
    март
    2015


    АЗИАТСКА САЛАТА С ПИЛЕШКО И ЗЕЛЕН ФАСУЛ

    Време за приготвяне:20 мин.

    Нужните продукти:
    200 г пилешко филе
    100 г малки лукчета - арпаджик
    150 г кокосово мляко - ½ консерва
    400 г зелен фасул замразен
    1 лимон или лимонова трева
    1 лайм
    1-2 с.л. рибен сос или 2 филета аншоа в олио
    1 люта чушка
    1 с.л. тай ред къри паста
    50 г печени солени фъстъци
    Олио за пържене

    Начин на приготвяне:

    Изсипете кокосовото мляко в тенджера, долейте малко вода и оставете да заври /ако нямате такова мляко, смесете вода и кокосови стърготини/.

    Пуснете в нея пилешкото месо и го оставете да се свари за 10-15 мин. Ароматизирайте със стрък лимонова трева или настъргана кора от лимон и лайм.

    Попарете зеления фасул с вряла вода, след това го охладете в купа с ледена вода, за да се стегне отново и да запази цвета си. Отцедете го добре от водата.

    Загрейте олио в уок. Пуснете вътре обелени целите лукчета и ги запържете за 3-4 мин на среден огън, докато станат златисто-кафяви, но без да ги прегаряте.
    Добавете в уока наситнена люта чушка. Подправете с червено тай къри, рибен сос или намачкани филета от аншоа и малко от олиото им. Сложете отцедения зелен фасул и го оставете да се позапържи. Поръсете с половината от фъстъците, които преди това сте наситнили.

    Извадете пилешкото от млякото и го оставете да поизстине малко, след което го нарежете по диагонал на тънки парчета.

    Сложете салатата в купа за сервиране, отгоре подредете пилешкото, полейте със соса и поръсете с останалите печени фъстъци.


  • Макаронена салата с мариновани лукчета- Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-11.12.2014 г.
    12
    дек
    2014

    МАКАРОНЕНА САЛАТА С МАРИНОВАНИ ЛУКЧЕТА

    Време за приготвяне: 30 мин.


    300 гр. паста мидички
    400 гр. перлени лукчета – български арпаджик
    1 с.л. захар
    50 мл. вино марсала или друго сладко вино
    2 с.л. оцет балсамико
    3 домата
    200 гр. спанак
    3 с.л. майонеза
    100 мл. зехтин
    Кардамон шушулки
    Люспи от лук
    лют пипер
    сол

    Начин на приготвяне:
    За да можете по-лесно да обелите лукчетата пуснете ги в тенджера с вряща вода.
    Отцедете ги веднага, охладете ги със студена вода и ги обелете.

    Загрейте малко зехтин в тиган.
    Сложете захарта и изчакайте да се разтопи докато стане като карамел-златисто-кафява.
    Запържете в него лукчетата за кратко, намалете котлона. Добавете сол, оцет балсамико и виното марсала. Покрийте с капак и оставете за 5 мин на средна температура.
    След това махнете капака и оставете за още 5 мин, докато соса се сгъсти и стане лепкав.
    Разбърквайте от време на време. Подправете с малко лют пипер.
    Оставете ги да изстинат.

    Бланширайте за кратко спанака, ако листата са по-едри, ако са по-крехки нямат нужда от бланширане.
    Извадете ги от врялата вода и ги пуснете в купа с лед да се охладят, след това ги отцедете.

    Сварете пастата в подсолена вода, можете да използвате тази от бланширането на спанака. След това я измийте със студена вода и отцедете добре.

    Направете си ароматен зехтин като загреете зехтин в тиган и пуснете в него обелки от лук и шушулки кардамон и по желание люспи лют пипер. Прецедете го.

    Нарежете спанака и доматите. Сложете ги в купа. Разбъркайте ги и кардамоновия зехтин, подправете със сол.
    Добавете майонезата и пастата и разбъркайте. Ако пастата е по-едра можете да я напълните със салатата.
    Подрдете в чиния, сложете лукчетата и сервирайте.

  • Салата с пушена риба и червено цвекло- Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-27.11.2014 г.
    27
    ноем
    2014

    САЛАТА С ПУШЕНА РИБА И ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО

    Време за приготвяне: 15 мин.

    Нужните продукти:

    1 топло пушена скумрия или пъстърва

    за салатата:
    1 с.л.  майонеза
    2 глави червено цвекло
    2 моркова
    2 скилидки чесън
    1 ябълка
    50 гр. хубаво овче сирене
    1 лимон
    Листа от целина
    зехтин
    Сол

    Начин на приготвяне на салатата:

    Обелете цвеклото и морковите.

    Настържете ги.

    Сложете в купа и овкусете със сол, зехтин, лимонов сок.

    Добавете ябълката, нарязана на кубчета, наситнени листа от целина.

    Направете дресинг, като смачкате чесъна с малко сол, лимонов сок, зехтин и майонеза.

    Полейте салатата с дресинга и разбъркайте.

    Обезкостете рибата и я накъсайте на малки парчета. Сложете ги в салатата.

    Поръсете я с натрошено овче сирене и сервирайте.

  • Есенна салата с леща и сирене халуми- Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-22.10.2014 г.
    24
    окт
    2014

    ЕСЕННА САЛАТА С ЛЕЩА И СИРЕНЕ ХАЛУМИ

    Време за приготвяне: 60 мин.

    Нужните продукти:
    1-2 дълги патладжана, нарязани на грубо
    1 глава червен лук, нарязан на тънки полумесеци
    2 скилидки чесън, нарязан на тънко
    1 домат, нарязан
    200 гр. печени чушки различни цветове
    По 200 гр. варива: леща, боб, нахут /сварени или от консерва/
    300 гр. сирене халуми, нарязано на филийки
    Пресен босилек
    1-2 арабски питки за сервирането
    зехтин
    За дресинга:
    2-3 сушени смокини
    1-2 с.л. зехтин
    ½  ч.л.кимион
    1 ч.л. босилек
    Лимон
    сол

    Начин на приготвяне:

    Накиснете сушените смокини за дресинга в малко хладка вода.

    В тиган запечете за кратко чесъна и добавете 1 лъжица зехтин.
    Нарежете и сложете чушките и ги оставете за 5-7 мин на среден огън.

    Добавете сварените варива леща, фасул, нахут.

    Подправете със сол и черен пипер на вкус, изсипете в купа и оставете да изстине.

    Нарежете патладжаните, поръсете ги със захар и сол и ги запържете със зехтин на силен огън. Можете и да ги изпечете на фурна. 
    Оставете ги да изстинат след това.

    Нарежете арабски питки на лентички и ги запържете леко в сгорещен зехтин. Отцедете ги върху хартия.

    В сух грил тиган запечете сиренето и от двете страни докато омекне и хване коричка.

    За да направите дресинга добавете към сушените смокини кимион, лимонов сок, сол и зехтин и пасирайте.

    В купата с чушките и варивата добавете патладжаните, лука, домата и босилек.

    Полейте салатата с дресинга и я разбъркайте.

    Отгоре подредете сиренето халуми.

    Сервирайте салатата поръсена с препържения  хляб.

  • Разядки с боб- Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-08.10.2014 г.
    08
    окт
    2014

    РАЗЯДКА С БОБ И ПАТЛАДЖАНИ

    Време за приготвяне: 30 мин.

    Нужните продукти:
    300 гр. сварен бял боб
    2-3 патладжана
    2 супени лъжици тахан
    1-2 скилидки чесън
    2 лимона
    1 връзка пресен магданоз
    2 супени лъжици зехтин
    Кимион по желание
    сол и черен пипер на вкус

    Начин на приготвяне:

    Намачкайте в купа сварения боб с малко сол и зехтин. Добавете тахан, счукан чесън, черен пипер, кимион, лимонов сок.

    Изпечете патладжаните и ги обелете, след това ги намачкайте с вилица.

    Добавете ги в купата, добавете и магданоза, нарязан на ситно.

    Разбъркайте всичко добре, украсете отгоре с магданоз, полейте със зехтин и сервирайте.


    РАЗЯДКА С БОБ И ПЕЧЕНИ ЧУШКИ

    Нужните продукти:
    300 гр. сварен бял боб
    2-3 печени червени чушки
    1 глава печен чесън
    1 глава червен лук
    50 гр. орехи
    50 гр. маслини
    1-2 пресни домати
    зехтин
    Оцет
    сол

    Начин на приготвяне:

    Намачкайте боба с малко сол и зехтин.
    Към него добавете нарязани печените чушки, изстискан печения чесън, нарязан лука.
    Запечете орехите на сух тиган, след това ги счукайте на едро.
    Добавете го в купата, заедно с маслините, пресните домати нарязани на кубчета, сол и оцет на вкус.

    Накрая постепенно добавете зехтин, като разбърквате.

    СЪВЕТ - Как да си изпечете чесън: срежете отгоре главите, сложете ги във фолио, поръсете се със сол и малко зехтин, завийте ги и печете 30-45 минути на 180 градуса.




  • Салата с хрупкави пилешки филенца - Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-07.10.2014 г.
    07
    окт
    2014

    САЛАТА С ХРУПКАВИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА

    Време за приготвяне: 30 мин.

    Нужните продукти:
    500 гр. обезкостени пилешки гърди
    Олио за пърженето

    За панировката:
    75 гр. галета
    50 гр. корнфлейкс
    4 ч.л. сусам
    1 ч.л. лют пипер
    2 яйца
    Сол и черен пипер

    За салатата:
    ½ глава китайско зеле
    ½ червено зеле
    Ябълка
    Листа целина
    магданоз
    Цикория – по желание
    Фризе – по желание
    Лимони – кора и филета

    За дресинга:
    1-2 с.л. ябълков оцет
    1 с.л. зехтин
    1 ч.л. мед
    1 с.л. доматено пюре
    1 с.л. майонеза
    Сол по желание

    Начин на приготвяне:

    Нарежете червеното зеле и го сварете на пара за 5-6 мин. за да омекне.
    След това го охладете в купа с лед и вода и хубаво го отцедете.
    Нарежете китайското зеле, ябълка, листа целина, магданоз, салата фризе и цикория.
    За да направите дресинга смесете в купа оцет, зехтин, мед, доматено пюре и майонеза.
    Вземете бяло месо или бон филета и ги нарежете на малко по-дебели жулиени, около 1.5 см, за да станат  по-сочни филенцата.
    Едно по едно ги отупайте в брашно, така че да полепне навсякъде.
    В един плик направете панировъчния микс като сложите брашно, галета, сусам, корнфлейкс, лют и черен пипер, сол. Затворете плика, начупете и смесете всичко добре.
    Изсипете микса в чиния.
    Потапяйте набрашнените филенца най-напред в разбити с малко вода яйца, след това в сухия микс.
    Изпържете ги в загрято олио и ги отцедете върху хартия.
    Сервирайте салатата като канапе и отгоре подредете панираните пилешки филенца.



  • Есенни туршии с червен лук и бамя- Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-02.10.2014 г.
    06
    окт
    2014

    ЕСЕННИ ТУРШИИ С ЧЕРВЕН ЛУК И БАМЯ

    МАРИНОВАН ЧЕРВЕН ЛУК

    Време за приготвяне: 20 мин.

    Нужните продукти:
    1 кг червен лук – количеството зависи от буркана, в който ще го слагате
    1 чаша бял оцет
    ½ чаша захар
    сол

    Подправки:
    ½ пръчка канела
    5 зърна карамфил
    1 дафинов лист
    1 звезден анасон
    Зърна черен пипер

    Начин на приготвяне:

    В тиган на котлона смесете оцета, захарта, солта и подправките.
    Оставете маринатата да заври.
    Намалете огъня, захлупете и оставете да къкри за 5 мин.

    Нарежете лука на полумесеци, сложете го в стъклен буркан и залейте с горещата марината.

    Може да се съхранява няколко седмици в хладилник.

     

    ЛЮТА МАРИНОВАНА БАМЯ

    Нужните продукти за 1 кг бамя:
    1 кг бамя
    5 чаши светъл оцет
    3 с.л.сол
    1 с.л. захар
    8 скилидки чесън
    16 пресни червени люти чушки
    синап на зърна
    лед

    Начин на приготвяне:

    Сложете в тенджера на котлона оцета, солта, захарта, чесъна, синапа.
    /ако не искате бамята да е много кисела, можете за замените 1/3 от оцета с вода/
    Оставете маринатата да заври.
    Намалете температурата и варете 5 минути.

    Измийте хубаво бамята под течаща вода.
    Накиснете я в ледена вода за 1 час. Това й помага да не е толкова лигава.

    След това й махнете дръжките.

    Подредете бамята в стерилизирани буркани.
    Добавете във всеки буркан люти чушки и скилидки чесън.

    Залейте с марината.
    Затворете с капачки и ги сварете за 10 минути.

    Извадете бурканите от горещата вода и ги оставете да се охладят. Съхранявайте ги на хладно и тъмно място за срок до една година.
    Оставете бамята туршия да узрее в продължение на най-малко 4 седмици преди да я опитате.

    Сервирайте туршиите с кюфтета, печени на барбекю.

  • Немска картофена салата с горчица и печена риба-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-24.09.2014 г.
    24
    септ
    2014

    Немска картофена салата с горчица и печена риба-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-24.09.2014 г.

    Време за приготвяне: 60 мин.

    Нужните продукти:
    4 цели риби скумрия
    Сол
    Зехтин
    Нужните продукти за салатата:
    1 кг картофи
    Сол
    2 глави лук
    3-4 с.л. винен оцет
    2 с.л. мед
    3 с.л. горчица
    1-2 с.л. течна сметана
    черен пипер
    3 с.л. зехтин
    1 краставица
    ½ връзка копър

    Пресен магданоз наситнен

    Начин на приготвяне:

    Подправете рибите с малко сол и зехтин.

    Изпечете ги на скара или на барбекю.

    Измийте картофите, обелете ги, нарежете ги на кубчета и ги сварете в тенджера на пара, за около 6-7 мин.

    Нарежете лука на полумесеци.

    В тиган изсипете оцета, оставете го да заври и добавете 1 с.л. мед.

    След това сложете горчицата, разбъркайте и оставете да поври.

    Накрая свалете тигана от огъня и добавете сметаната.

    Сложете вътре лука, разбъркайте и го оставете да се маринова в топлия дресинг.

    Сложете сварените картофи още топли в купа.

    Добавете към тях лука с горчицата, зехтин и разбъркайте.

    Покрийте купата със свежо фолио и по желание оставете салатата да престои с маринатата поне за 1 час.

    Разрежете краставицата по дължина, махнете й семките и я нарежете на полукръгчета.

    В купа смесете оцет, мед, сол. Добавете нарязаната краставица, заедно с наситнен копър.

    Сложете краставицата при картофите.

    Сервирайте рибата със салатата.

  • Средиземноморска закуска-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-23.04.14 г.
    23
    апр
    2014

    Средиземноморска закуска-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-23.04.14 г.

    Време за приготвяне: 40 мин.