Начало \  Рецепти
Рецепти
виж всички

Разядка с мас- Бързо,лесно,вкусно-06.02.14г.

(07.03.2014)
Ути
Състав
(Предястия)
  • 10
1/2 чаша свинска мас
1 глава печен чесън
счукани орехи
2-3 слайса бекон
подправки розмарин, прясна мащерка
на вкус черен пипер сол
филийки черен хляб
за гарнитура:
перлени лукчета
кисели краставички
Начин на приготвяне

В сух тиган запечете леко орехите.
Върху хартия за печене сложете чесън, нарязан на филийки, поръсете със сол, розмарин, мащерка, лют пипер, зехтин и сол.
Запечете във фурна.
Наситнете бекона.
Запечените орехи сложете в блендер.
Добавете обелени скилидките печен чесън, печения чесън с подправки от фурната, бекона и свинска мас. Смелете до хомогенна смес.
Сложете разядката в купичка и я сервирайте с препечени филийки хляб и кисели краставички.

Подобни рецепти
Добави коментар

Всички полета са задължителни!

captcha