Начало \  Рецепти
Рецепти
виж всички

Украинска солянка

(14.05.2013)
Ути
Състав
(Предястия)
  • 60
1 Морков
50 г Целина
200-300 г Картофи
200-300 г Колбаси – кренвирши, хамбургски салам
200-300 г Доматено пюре
200 г Пилешко и телешко месо останали от предишно ястие
1 Буркан кисели краставички
500 мл Зеленчуков бульон
250 г Заквасена сметана
5 с.л. Олио
Начин на приготвяне

В тенджера задушете с малко олио целина, моркови и картофи нарязани на кубчета.

Добавете нарязани телешки салам, телешко и пилешко месо, и кренвирши, нарязани на колелца.

Към задушените меса и зеленчуци добавете бульон, сока от буркан кисели краставички и доматено пюре, оставете всичко да поври и сервирайте супата с лъжица заквасена сметана.

Подобни рецепти
  • Дип с патладжан и лук
    05
    ноем
    2012

    Сервирайте дипа към странджанските питки или друг прясно изпечен хляб.

  • Фаршировани яйца в сос Бристол-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-13.03.14 г.
    10
    март
    2014

    Фаршировани яйца в сос Бристол-Рецепта на деня от Бързо,лесно,вкусно-13.03.14 г.

    Време за приготвяне- 20 мин.

  • Бабек
    27
    февр
    2013

    Бабек

    (Предястия)

     

    Смелете добре охладено свинско месо от бута на по-ситна решетка.

    Смелете на по-едра решетка добре охладено гръдно мазно свинско месо.

    Разбъркайте в бъркачка двата вида месо като добавите калиев нитрит, семена от копър, черен пипер, сол,  червен лют пипер и червен сладък пипер.

    Напълнете каймата в черва и завържете краищата.

Добави коментар

Всички полета са задължителни!

captcha