Начало \  Новини
Новини за Бързо, лесно, вкусно
виж всички

Готвим с Ути Бъчваров вече по четири пъти на ден

(21.02.2014)
Ути

Готвим с Ути Бъчваров вече по четири пъти на ден!

От понеделник,24 февруари, зрителите на БНТ вече ще могат да гледат вкусните рецепти на Ути Бъчваров четири пъти на ден. Новото предаване на топкулинаря, известен с атрактивния си стил на готвене- "Бързо,лесно,вкусно: Рецептата на деня" ще се в четири различни часови пояса.Така то ще даде възможност дори и на тези,които са заети през деня, да изпробват лесните,но майсторски изпълнени рецепти.Всеки зрител може да избере поредното предложение на Ути Бъчваров от 05:50ч., 12:30ч., 17:30ч. или 24:00ч. ,всеки ден от понеделник до четвъртък.

В "Бързо,лесно,вкусно-Рецептата на деня", Ути ще представя по една избрана от него рецепта, акцентирайки върху малките трикове на шеф-готвачите. В седем минути Ути ще демонстрира подбора на продуктите, технологията на обработка и поднасяне на вкусното ястие.

Има и друга новост във формата.Той ще дава възможност на зрителите да си направят точна калкулация на цената на приготвяното ястие. В предаването ще се готви с продукти ,достатъчни за 4 порции.В края на епизода на екран ще бъде показвана т.нар. "касичка на потребителя", в която зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

"Вярвам,че новият формат на "Бързо,лесно,вкусно" ще се хареса на зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време", коментира водещият.